Welkom op de website van VPG De Samenhang! 

Wij zijn een paardrijvereniging voor mensen met een beperking die graag willen paardrijden maar extra begeleiding en/of aanpassingen nodig hebben. Sinds onze oprichting in 1990 zetten wij ons elke woensdagavond in om onze ruiters een fijne paardrijles te bezorgen.


Voor onze lessen maken wij gebruik van de faciliteiten en paarden/pony’s van
Manege de Eenhoorn. Deze 5 sterren manege in Blokker is van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende rijbanen, binnen en buiten, ruime stallen en een grote foyer waar je na de les nog even gezellig kunt zitten.

 

De lessen worden gegeven door een gediplomeerd instructrice van Manege de Eenhoorn. Onze vereniging beschikt zelf over verschillende hulpmiddelen voor de ruiters zoals speciale teugels, zadels, opstapperron, tillift etc. Iedere woensdagavond zijn onze enthousiaste vrijwilligers aanwezig om de ruiters te begeleiden.

 

 


Naast de paardrijlessen op woensdagavond organiseren wij om het jaar een leuk en gezellig ruiterkamp en nemen wij al jaren deel aan de Special Olympics!

Voor meer informatie, bekijk het rechtermenu op de website of kom een keer bij ons langs op de kijkavond, iedere laatste woensdagavond van de maand.

 

  Momenteel heeft VPG De Samenhang ruimte voor nieuwe ruiters  
   voor de uren 18:30 uur tot 19:30 uur en 19:30 uur tot 20:30 uur   
   Neem hiervoor contact op met Carla Hoekstra