Begeleiders 

De Vereniging Paardrijden voor Gehandicapten maakt, om onze ruiters met een beperking te kunnen laten paardrijden, gebruik van een groot aantal vrijwillige begeleiders. De ene ruiter heeft maar één begeleider nodig en een andere ruiter misschien twee. Ook bij de maatschappelijke stage is VPG De Samenhang een veelgevraagde stagelocatie.

carin en robert

Ook gaan er begeleiders mee naar wedstrijden, het Ruiterkamp en de Special Olympics.
Naast dit alles organiseert VPG De Samenhang ieder jaar een gezellige BBQ en krijgt men rond Pasen en Sinterklaas een presentje. Op iedere laatste woensdagavond van de maand biedt het bestuur van de vereniging iedereen een drankje aan.
Kortom, VPG De Samenhang is een gezellige vereniging.

Wij zoeken daarom mensen die op de woensdagavond tussen 17:30 uur en 21:30 uur een uurtje willen helpen bij het begeleiden van onze ruiters. Wij zijn voornamelijk op zoek naar mensen die tussen 18:30 uur en 20:30 uur een uurtje over hebben, tijdens deze twee uren hebben we de meeste hulp nodig.

 

Wil je meer informatie of wil je deel uit gaan maken van VPG De Samenhang, neem dan contact op met: Carla Hoekstra


Wil je het begeleiden bij het paardrijden doen voor de Maatschappelijke Stage, neem dan contact op met de stagecoördinator van je school.